Golfverkstan

Låna skor

Det är strikt skogräns i studion så ta med egna, rena skor eller låna skor av oss. I entrén finns låneskor i alla storlekar från 35-47. Har du smutsiga skor går det bra att borsta/tvätta av dem i diskhon i verkstaden.

Låna klubbor

Vi rekommenderar att man tar med sig egna klubbor men har man inte möjlighet till det så finns klubbor i entrén att låna kostnadsfritt. Det är inte de bästa/nyaste grejerna och det saknas en del klubbor i seten. Det finns fyra högerset herrar, två vänsterset herrar, två högerset damer och två högerset junior. Ta en bag och fyll den med de klubbor du/ni vill använda. Glöm inte att ställa tillbaka bagen efter avslutat spel.

Ta med egen dryck

Alla som har fyllt 20 år och bokar minst två timmar i följd kan ta med egen dryck. Om man inte är medlem så behöver man skicka ett mail med namn och mobilnummer till den som bokar tiden (och som är ansvarig om det händer en olycka eller om studion lämnas stökig) till info@golfverkstan.se. Skräp slängs i sopkorgarna och pant och flaskor tas med till återvinningen i köket (hål i väggen ovanför köksbänken). Lämnar man skräp/glas/pant/snus efter sig tar vi ut en städavgift på 500 kr. Lustgas/ballonger är inte tillåtet på Golfverkstan.

Åldersgräns för gäster

Har man inte fyllt 20 år måste man vara medlem för att boka tid i anläggningen. Man får inte boka i någon annans namn - den som har Matchi-profilen som använts för bokningen måste vara fysiskt närvarande i anläggningen.

Skåp för klubbförvaring

Klubbskåp ingår i medlemskapet så när du köpt medlemskap i Matchi är det bara att ta ett ledigt skåp nästa gång du besöker oss. Hittar du ett ledigt stort skåp (ovanligt) så ta det. Annars finns små skåp där man får plats med ett helset. Det hänger olåsta hänglås på skåpen som ingår. Glöm inte att skriva efternamn och mobilnummer på skåpskylten. (Omärkta skåp klipps upp och klubborna blir låneklubbor.) Just nu finns det gott om lediga skåp men om alla skåp skulle bli upptagna kommer de som har klipp- eller säsongskort att få företräde.

Lyssna på musik och kolla matchen

Det finns tre stycken bluetooth-högtalare i studion som du kan använda för att spela din egen Spotify-lista på. TV-skärmarna på sim 2, 4 och 7 har Chromecast så streama gärna valfritt innehåll från din telefon. Nätverk "Golfverkstan" och lösen är "Trackman4".

Se din sving i slowmotion

På sim 2, 4 och 7 kan du se din swing i slowmotion på TV-skärmen. Välj video i shotanalysis och använd "extended screen". Ibland behöver man starta om mjukvaran på både dator och i telefonerna för att få det att fungera.

Om man blir hungrig

För den som blir hungrig under pågående spel har vi två kylar laddade med nötter, energybars samt ett brett utbud av alkoholfria drycker. Det går att ta med sig varm mat men enklast är att man äter lunchen/middagen innan eller efter spel.BOKA NU